Studio

Moje
Poslanstvo
Studio je oblikovan na podlagi mojih ambicij, znanj in dodelanim konceptom, s katerim dosegamo zadovoljstvo naših strank. Z rednim strokovnim izobraževanjem ne želim samo hoditi v koraku s novimi svetovnimi trendi, temveč jih tudi soustvarjati, ter kvalitetno znanje prenašati naprej. Z vrhunsko ponudbo in profesionalnim odnosom dosegamo zadovoljstvo naših strank, kar je tudi naš cilj.
Vsaki stranki se prilagodimo in poskušamo v največji meri izpolniti vaše želje in pričakovanja. Da zagotovimo lep videz in zadovoljstvo, je pri izvajanju naših storitev zelo pomembna izbira kakovostnih izdelkov. V našem studiu uporabljamo samo najboljše izdelke, ki so trenutno na voljo na slovenskem trgu.

I feel so blessed to work with such amazing clients! When you love what you do, you'll never work a day in your life!

Rebeka
MOJE IME JE
REBEKA
Moja pot v svet trepalnic se je začela v letu 2018, ko sem zraven redne službe, v roke prvič prijela pinceto. Začetki so bili polni vzponov in padcev, tisoč vprašanj, ali je to delo (takrat še hobi) sploh za mene.

Prvi tečaj sem opravila v začetku leta 2019, kmalu za tem sem ugotovila, da je to nekaj, kar počnem z veseljem in se v tem vidim tudi v prihodnosti. Po še nekaj opravljenih tečajih, sem se tako pogumno odpravila na svojo samostojno podjetniško pot. Kmalu za tem sem se udeležila mojega prvega mednarodnega tekmovanja v podaljševanju trepalnic in osvojila 1. mesto – takrat sem vedela, da sem sprejela pravilno odločitev!

Za tem sem se udeležila še nekaj mednarodnih tekmovanj in dosegla kar nekaj nagrad. Ponosna sem, da sem večkrat mednarodno nagrajena lash-stiliska, v letu 2021 pa sem postala tudi trainer za podaljševanje trepalnic, vihanje trepalnic in laminacijo obrvi za znamko AS lashes pod vodstvom Alene Skodič.

Moja studia se nahajata na dveh lokacijah. V Mariboru in v Slovenski Bistrici, kjer mi pomagata dve super punci, na kateri sem zelo ponosna in jima lahko zaupam, ker vem, da bosta delo opravili odlično, ter se vsaki stranki posvetili, kot si zasluži!

Tukaj si lahko pogledaš vse storitve, ki jih opravljamo zate.

+386 41 448 024 (PE SLOVENSKA BISTRICA)
+386 51 399 444 (PE MARIBOR)

+386 41 448 024
(PE SLOVENSKA BISTRICA)
+386 51 399 444
(PE MARIBOR)

Delovni čas po dogovoru.

PE MARIBOR
Cesta v Rošpoh 22, 2351 Kamnica
PE SLOVENSKA BISTRICA
Partizanska ulica 27, 2310 Slovenska Bistrica

PE MARIBOR
Cesta v Rošpoh 22, 2351 Kamnica
PE SLOVENSKA BISTRICA
Partizanska ulica 27, 2310 Slovenska Bistrica