Tečaji in delavnice

LASH ACADEMY
Podaljševanje trepalnic METODA 1:1
Intenzivno usposabljanje, kjer boste spoznali osnovne tehnike podaljševanja trepalnic.

Gre za začetni tečaj podaljševanja trepalnic, kjer lepimo eno umetno trepalnico na eno naravno. Zajema teoretični in praktični del, pridobili boste vso potrebno znanje, da boste lahko sami pričeli z delom.
LASH ACADEMY
Izpopolnjevalni tečaj podaljševanja trepalnic
Usposabljanje na katerem boste okrepili svoje predhodno znanje in optimizirali svoje delo.

Gre za nadaljevalni tečaj podaljševanja trepalnic. Namenjen je stilistkam in stilistom za podaljševanje trepalnic, ki že imate osvojene osnove podaljševanja trepalnic in želite obnoviti in izpopolniti svoje znanje.

Tečaj zajema teoretični in praktični del, pridobili boste znanje, s katerim boste izpopolnili svojo storitev, dobili lepše rezultate in s tem zadovoljne stranke.
LASH ACADEMY
Podaljševanje trepalnic METODA XD-Volumen
Spoznali boste, kako ustvariti poseben volumenski videz z mehkimi trepalnicami.

Gre za nadaljevalni tečaj podaljševanja trepalnic. Namenjen je stilistkam in stilistom za podaljševanje trepalnic, ki že imate osvojene osnove podaljševanja trepalnic (Metoda 1:1) s certifikatom od katerega je minilo vsaj 3 mesece.

Pri Metodi XD-VOLUMEN gre za lepljenje več umetnih trepalnic (t. i. šopek) na eno naravno trepalnico. Uporabljajo se tanjše trepalnice, kot pri Metodi 1:1, končni rezultat pa je dramatičen in bolj izrazit pogled.
LASH ACADEMY
vihanje naravnih trepalnic LIFT&CURL
Spoznali boste novo tehnologijo Lift&Curl. Gre za koncept nežnega vihanja in dviganja naravnih trepalnic.

S to tehnologijo boste enostavno in hitro dosegli čudovite rezultate in permanentno ukrivljenost. Vaše stranke bodo zagotovo očarane!

Tečaj zajema teoretični in praktični del, pridobili boste vso potrebno znanje, da boste lahko sami pričeli z delom vihanja in dvigovanja trepalnic.
LASH ACADEMY
Izpopolnjevalni tečaj vihanja naravnih trepalnic LASH&BROW
Usposabljanje na katerem boste okrepili svoje predhodno znanje vihanja in dvigovanja naravnih trepalnic in optimizirali svoje delo.

Gre za nadaljevalni tečaj vihanja in dviganja naravnih trepalnic. Namenjen je stilistkam in stilistom, ki že imate osvojene osnove vihanja in dviganja naravnih trepalnic in želite obnoviti in izpopolniti svoje znanje. Kje ste opravljali začetni tečaj, ni pomembno.

Tretma LASH&BROW v le nekaj korakih omogoči popolno laminacijo ter regeneracijo dlačic hkrati. Vključuje vrhunske profesionalne izdelke, ki vsebujejo posebne negovalne in krepilne sestavine hkrati pa drastično skrajša čas postopka laminacije.
LASH ACADEMY
Oblikovanje in trajno fiksiranje obrvi – Metoda BROW CARE
Spoznajte trend zvezdnic in novost na trgu – trajno fiksiranje obrvi po metodi BROW CARE. Po opravljenem tečaju boste svojim strankam lahko ponudili optično zgoščevanje, popravljeno obliko in po želji efek t. i. “soap brow”, ki je postal pravi hit med zvezdnicami.

Spoznali boste metodo BROW CARE Gentle Lamination Concept (oblikovanje in trajno fiksiranje obrvi). Tehnika sestoji iz analize obraza in obrvi, oblikovanja, fiksiranja in barvanja obrvi.

Tečaj zajema teoretični in praktični del, pridobili boste vso potrebno znanje, da boste lahko sami pričeli z delom vihanja in dvigovanja trepalnic.
LASH ACADEMY
Drill your skill
Za stilistke, ki obvladate osnove podaljševanja trepalnic, želite pa izboljšati tehniko podaljševanja. Skupaj bomo odstranili vse tehnične napake, ki so nastajale med izvajanjem storitev!
LASH ACADEMY
FAN-TASTIC
V teoretičnem delu bomo spoznali različne tehnike in možnosti volumenskega podaljševanja in najpogostejše napake. V praktičnem delu pa bomo izdelali šopke z različnimi tehnikami in jim zagotovili dolgo obstojnost.
LASH ACADEMY
KEY TO PERFECT EYESTYLING
Delavnica je namenjena vsem, ki obvladate osnove podaljševanja trepalnic in želite obnoviti in izpopolniti svoje znanje. Vsebina delavnice zajema teoretični in praktični del. V obeh se bomo posvetili najpomembnejši nalogi: olepšati stranko in popraviti njene nepravilnosti ali asimetrijo.
lash academy
MNENJA udeležencev